Häät

Etsitkö tyylikästä tilaa hääjuhliisi?

Pirtinrannan kauniissa maisemissa joen rannalla on tunnelmallista viettää elämäsi tärkeintä päivää vuodenajasta riippumatta. Isoihin tiloihin mahtuu satapäinen juhlaväki ja uniikit tilat ovat muokattavissa erilaisia käyttötarkoituksia varten, jolloin teet juhlista itsesi näköiset.

Kattoterassilta avautuvat näkymät koko Varkauden ylle ja katetulla terassilla, jossa on lämmitys viihdyt kesän viileinäkin iltoina. Bändiä ja ohjelmanumeroita varten tiloista löytyy korotettu alue, jossa on tilaa suuremmillekin perfromansseille.

Valmistujaiset

Haluatko viettää ikimuistoiset valmistujaiset?

Björnin tiloissa keskeisellä paikalla Varkaudessa voit viettää juhlaa kuin juhlaa. Halusit sitten ikimuistoiset ylioppilasjuhlat, juhlia ammattiin valmistumistasi tai järjestää juhlavan karonkan, sopii Björn jokaiseen tilaisuuteen.

Varaa käyttöösi tarpeittesi mukaan tyylikäs ravintolasali, jonka suuret ikkunat valaisevat koko tilan. Juhlan lisäksi voit varata käyttöösi hulppean kattoterassin, josta löytyy runsaasti istumapaikkoja, tanssilattia sekä äänentoistolaitteet. Halutessasi voit jatkaa juhlimista tyylikkäissä yökerhotiloissa, joista löytyy yökerhotason äänentoistolaitteet sekä tilaa myös DJ:lle.

Syntymäpäivät

Vietä ikimuistoiset syntymäpäivät!

Björnissä on tilaa viettää syntymäpäiväjuhlia vaikka koko suvun ja ystävien voimin, sillä pelkästään salissa on tilaa jo yli sadalle hengelle. Tämän lisäksi terassitilaa löytyy huimasti niin salin vierestä kuin hulppealta kattoterassiltakin.

Jatka vauhdikkaita juhlia läheistesi kanssa ainutlaatuisissa yökerhon tiloissa, jotka voit koristella oman teemasi mukaan.

Illanvietto

Vietä ikimuistoinen illanvietto!

Oli sitten kyseessä pikkujoulut, polttarit tai suunnitteilla vuoden kovimmat bileet, tarjoaa Club Cannes mahtavat puitteet illanviettoosi! Tyylikäs ravintolasali, uniikki kattoterassi ja upeat yökerhon tilat antavat mahdollisuuden kaikenlaiseen juhlimiseen. Club Cannes tarjoaa sinulle aidon yökerhon tunnelman, jolla varmistat, että juhlasi jäävät jokaisen mieleen. Saavu yökerhoon punaista mattoa pitkin ja kuuntele omaa lempimusiikkiasi ystäviesi kanssa läpi yön kunnollisilla yökerhotason äänentoistolaitteilla.

Kokoukset ja yritystapahtumat

Tehokkuutta kokouksiin Björnin viihtyisässä ympäristössä!

Björnissä järjestät myös suuret ja pienet kokoukset ja yritystapahtumat. Hoidamme puolestasi kaikki kokous- ja tapahtumajärjestelyt. Pyydä tarjous!

Lastenjuhlat ja ristiäiset

Juhlatilamme ja Club Cannes soveltuvat myös perheen pienimmille sekä suurelle kaverikatraalle.

Kuvia