Juhlatilat

Pirtinrannan kauniissa maisemissa joen rannalla on tunnelmallista viettää juhlaa kuin juhlaa. Varkaudessa keskeisellä paikalla oleviin isoihin tiloihin mahtuu satapäinen juhlaväki ja uniikit tilat ovat muokattavissa erilaisia käyttötarkoituksia varten, jolloin teet juhlista itsesi näköiset.

Sali

Varaa käyttöösi tarpeittesi mukaan tyylikäs ravintolasali, jonka suuret ikkunat valaisevat koko tilan. Salin lisäksi voit varata käyttöösi hulppean kattoterassin, josta löytyy runsaasti istumapaikkoja, tanssilattia sekä äänentoistolaitteet. Kattoterassilta avautuvat näkymät koko Varkauden ylle ja katetulla terassilla, jossa on lämmitys, viihdyt kesän viileinäkin iltoina. Bändiä ja ohjelmanumeroita varten tiloista löytyy korotettu alue, jossa on tilaa suuremmillekin performansseille.

Clubi

Oli sitten kyseessä pikkujoulut, polttarit tai suunnitteilla vuoden kovimmat bileet, tarjoaa Björnin Clubitilat mahtavat puitteet illanviettoosi! Clubitilat tarjoavat sinulle aidon yökerhon tunnelman, jolla varmistat, että juhlasi jäävät jokaisen mieleen. Saavu yökerhoon punaista mattoa pitkin ja kuuntele omaa lempimusiikkiasi ystäviesi kanssa läpi yön kunnollisilla yökerhotason dj-äänentoistolaitteilla.

Sauna- ja kabinettitilat

Clubitilan vierestä löytyy upeat saunatilat jopa 20 hengelle, joiden yhteydessä on käytettävissä viihtyisä kabinetti. Tilat: sauna, pesutilat, pukuhuone ja kabinetti.

Catering

Räätälöimme juhlaan kuin juhlaan sopivan ruoka- ja juomatarjoilun asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä löytyy myös valmiita menu vaihtoehtoja, joista on helppo lähteä yksilöimään sopiva ateriakokonaisuus.

Varaa tilat tai yhdistele

Tiloja voi vuokrata erikseen tai niitä voi yhdistellä toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan. Suunnittelemme ja hinnoittelemme aina tilat / cateringit tarpeiden mukaan.

Olethan hyvissä ajoin liikkeellä!

Tila tiedustelut: tilat@björn.fi

puh. 044 4915433